Pure basics

 

Veel van de producten die gebruikt worden in natuurlijke verzorging staan waarschijnlijk al in je keukenkast. Maar wat ze juist voor je lichaam kunnen doen is minder bekend. Een algemene basissessie waarin we alle gebruikte materialen bij natuurlijke verzorgingsproducten grondig bekijken en de basis voor alle volgende workshops.

Zalige badkamermomenten

 

Bruisballen, badzout, olie, melk, … Er bestaan verschillende technieken om van een badmoment een echt wellness moment te maken. Je hebt er niet veel dure ingrediënten voor nodig en vaak heb je ze zelfs al in huis.

Een workshop om nadien nog lang van na te genieten!

Van kop tot teen gewassen

 

Badschuim en douchezeep bevatten meestal producten die niet echt een weldaad zijn voor het lichaam. Maar met natuurlijke ingrediënten en een goede keuze van olie kan je een wasemultie maken die je letterlijk op het lijf geschreven is.  De geur die je aanspreekt in combinatie met de werking die je zoekt.

Een workshop om te experimenteren met materialen en met je eigen recept en product naar huis terug te keren.

Crèmes en lotions

 

Nee, een wondermiddel kan ik je niet bieden. Wel een alternatief voor alle dure crèmes en lotions die we vaak aankopen. Allemaal gemaakt met natuurlijke ingrediënten en voor een fractie van de kostprijs in de winkel. Je stelt je eigen eisen en je eigen recept samen en neemt natuurlijk ook je product mee naar huis.

Haarspecials

 

We pronken allemaal graag met ons haar, maar dat is niet altijd even simpel. Want ons haar is eigenlijk kwetsbaar en onze hoofdhuid vaak gevoelig aan agressieve producten. Wil je graag je haar verzorgen met zachte en natuurlijke producten zonder de doeltreffendheid kwijt te raken? Neem dan zeker eens deel aan deze workshop.

Natuurlijke gelaatsverzorging

 

Een workshop gericht op alles wat met het gezicht te maken heeft. Zacht je make-up verwijderen of huidproblemen aanpakken, je gelaat natuurlijk verzorgen met een eigen gemaakte dagcrème, je lippen super zacht en soepel maken met een lippenbalsem of scrub. Dat en nog veel meer is waar deze workshop om draait.

Happy baby

 

Het velletje van baby’s is erg gevoelig aan allerlei producten. En we willen ze zo graag met zachtheid beschermen en verzorgen. Wel, er is een heel gamma aan babyproducten dat je erg makkelijk zelf kan maken en gebruiken. Verzorgende lotion, billenzalf, snoetenpoetsers en wasemultie behoren tot de mogelijkheden.

Badkamerwellness

 

Een luxe workshop waarmee je van je verzorgingsmoment een echt luxemoment maakt.

Genieten van badchocolade, bubbelend badschuim en bruisend badzand.

Beauty bars

 

Verzorgingsproducten in vaste vorm zijn makkelijk mee te nemen en je gebruikt er niet snel teveel van. Shampoo, bodylotion, conditioner of douchezeep, maak er een bar van!