GROEPEN

Een leuke tijd met vriend(inn)en... En ondertussen iets maken dat echt bij je past.

Een bodylotion, lippenbalsem, dag-of nachtcrème, shampoo, … allemaal afgestemd op ieders persoonlijke huidtype en voorkeuren. Of misschien wel wat ecologische huishoudproducten? We kunnen bijvoorbeeld onze eigen vaatwastabletten maken.

Dit alles kan bij jou thuis doorgaan of op locatie Graag groepen van niet meer dan 10 personen. En voor de gastvrouw hangt er een leuke attentie aan vast! U kan me steeds vrijblijvend contacteren voor meer informatie of om uw wensen te bespreken.

KINDERFEESTJES

Eens een ander soort feestje...

Samen met vriend(inn)etjes iets leuks maken! Maak je eigen gekleurde lippenbalsem, zalig zachte bruisballen, een heerlijk geurende bodylotion of een zachte handcrème. In de lijst met workshops vind je nog veel meer mogelijkheden. Vermits ik zelf juf en mama ben weet ik goed hoe je kinderen een fijne namiddag kan laten beleven. Je kan me steeds vrijblijvend contacteren voor meer informatie.

SCHOLEN

Wilt u graag een kruidentuin in een verloren hoekje van de tuin? Eens een origineel geschenk voor moeder-of vaderdag?

De kinderen wat bijbrengen over tovenarij, heksen en de rol die kruiden daarin spelen? Een kookactiviteit waarbij kruiden een centrale rol krijgen ? Bij de lijst met workshops zijn vast nog meer mogelijkheden te vinden . Er staat steeds een leeftijdsaanduiding bij . Ik ben zelf leekracht en dus perfect in staat om op het niveau van de kinderen te werken. Bij contact kan u mijn gegevens vinden en uw wensen kenbaar maken.

VERENIGINGEN

U wil wel eens iets nieuws binnen uw vereniging?

U organiseert een event en wil er graag één van de workshops bij? Bekijk rustig eens de lijst en misschien zit er wel iets tussen dat u ligt . Of contacteer me even om te bekijken of ik u van dienst kan zijn.